Asiakasedut

Etusi asiakkaanamme:

Kansainvälinen yhteistyöverkosto

Saat tilaisuuden hankkia asiantuntijoiden valitsemia ja tarkastamia keräilykohteita ympäri maailmaa.

Ennakkovaraukset

Tärkeimpien valtiollisten rahapajojen virallisena jakelijana voimme varata kysyttyjä tuotteita ennakkoon. Tästä on sinulle hyötyä varsinkin silloin, kun kyse on rajoitetuista lyöntimääristä.

Toimitustakuu

Ryhtyessäsi kokoelman kerääjäksi, takaamme sinulle mahdollisuuden täydelliseen kokoelmaan.

Aitous- ja laatutakuu

Saat jokaisen rahan ja mitalin mukana aitoustodistuksen, joka takaa tuotteen alkuperän ja korkean laadun.

Oheistuotteet ilman eri veloitusta

Raha- ja mitalikokoelmien kerääjät saavat keräilykotelon, kokoelman omistustodistuksen sekä kansion aitoustodistuksille ilman eri veloitusta.

Helppoa ja riskitöntä

Saat tuotteet kätevästi suoraan kotiisi (poikkeuksena kookkaat lähetykset). Voit tutustua tuotteisiin kaikessa rauhassa, sillä lähetyksillä on aina 14 päivän palautusoikeus. Keräilet niin pitkään kuin itse haluat – voit milloin tahansa lopettaa keräilyn ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu

Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa keräilyyn liittyvissä asioissa. Saat henkilökohtaista palvelua puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Kestotilaus

Suomen Moneta tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kestotilaukseen mm. suomalaisten juhlarahojen ja rahasarjojen osalta. Säännöllisin väliajoin liikkeelle laskettavat uudet tuotteet lähetetään kestotilaajille erikseen tilaamatta. Koska tuotteet varataan kestotilaajille jo ennakkoon, he saavat omat kappaleensa myös mahdollisissa loppuunmyyntitilanteissa.

Ennakkotietoja tuotteista

Sähköisen uutiskirjeemme tilaajat saavat ennakkotietoja tulevista tuotteistamme sähköpostitse.