Suomalaista urheilua: Jääkiekko-juhlaraha!

Urheiluraha 2016

Suomalaisen urheilun rahat -kokoelma


  • Jääkiekkoa kunnioittava juhlaraha 2016

  • Peilikiiltoista proof-laatua

  • Lyöntimäärä vain 10 000 kpl!

22,00 €
Kokoelma

Kuvaus

Tekniset tiedot

Lisätiedot

Kuvaus

Jääkiekko-ottelu on aina täynnä jännitystä ja adrenaliinia. Se herättää suomalaiset televisioiden ääreen ja areenoille kannustamaan omaa suosikkijoukkuetta sekä pienemmissä peleissä että erityisesti silloin, kun kyseessä on jääkiekon MM-kisat ja Suomen maajoukkue Leijonat on iskussa. Nyt lajin kunniaksi on lyöty uusi suomalainen keräilyraha!

  • Vuoden 2016 suomalainen jääkiekkoraha
  • Peilikiiltoista proof-laatua
  • Lyöntimäärä vain 10 000 kpl!

Suomessa on aiemmin lyöty neljä hyvin suosituksi noussutta jääkiekkorahaa vuosina 1982, 1991, 2003 ja 2012. Uusinta, vuoden 2016 jääkiekkorahaa on lyöty proof-laatuisena vain kolmasosa siitä, mitä vuoden 2012 jääkiekkorahaa julkaistiin – lyöntimäärä on tänä vuonna niinkin vähäinen kuin 10 000 kpl! Tämä uutuus kannattaakin varmistaa itselleen heti, sillä jääkiekkofanit ovat nyt liikkeellä!


Jutin vitonen ja muita klassikoita


Haluaisitko myös Jutin vitosen? Sillä nimellä tunnetaan vuoden 2003 jääkiekkoraha, joka lyötiin Timo Jutilan kunniaksi. Siitä tuli heti ilmestyessään keräilyklassikko, jota pääsemme nyt pitkästä aikaa tarjoamaan! Kyseinen raha kuuluu osana kokoelmaamme "Suomalaisen urheilun rahat", jonka kerääjäksi pääset tilaamalla tältä sivulta.

Urheilullinen kokoelma sisältää uusimmat suomalaiset urheilurahat sekä valikoiman kiinnostavimpia vanhoja urheiluaiheisia juhlarahoja. Mukana on Jutin vitosen lisäksi esimerkiksi legendaarinen vuoden 1952 olympiaraha, jonka Suomi löi Helsingin olympialaisten kunniaksi.

Jokaisen rahan mukana saat aitoustodistuksen, joka takaa tuotteen aitouden ja alkuperän. Aitoustodistuksesta löydät myös asiantuntevan tietopaketin kulloisestakin rahasta ja siinä kuvattavasta urheilulajista. Kokoelman kerääminen on helppoa – saat lähetykset suoraan kotiisi noin kuukauden välein, ja voit jatkaa keräilyä juuri niin kauan kuin itse haluat!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot


Julkaisumaa: Suomi
Nimellisarvo: 5 euroa
Metalli: CuAI6Ni2, CuNi25
Halkaisija: 27,25 mm
Paino: 9,8 g
Laatu: Proof
Vuosileima: 2016
Lyöntimäärä: 10 000 (proof), 50 000 (unc)
Suunnittelija: Nora Tapper
Julkaisupäivä: 14.1.2016

Lisätiedot

Lähetyksellä on ilmainen 14 päivän palautusoikeus (katso www.suomenmoneta.fi/palautusopas/ tai kysy asiakaspalvelustamme).

Tilaa heti!

 

Tilaa vuoden 2016 jääkiekkoraha upeaan proof-laatuun lyötynä nyt hintaan 22,00 euroa. Huom! Maksamme ensimmäisen lähetyksen toimituskulut puolestasi! Samalla varmistat paikkasi kysyttyjen urheilurahojen kokoelmassa. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat kulloisenkin rahan lyöntimäärän ja saatavuuden mukaan (toimituskulut 6,95 euroa lisätään).

Tuotteesta kirjoitettua

Jutin vitonen ja muut Suomen lätkärahat

Jutin vitonen ja muut Suomen lätkärahat

Toukokuussa 2017 käydään taas hurjaa mitalitaistoa jääkiekon MM-kullasta. Suomen maajoukkue Suomen Leijonat kerää kotikatsomoihin miljoonayleisön. Suomessa on julkaistu useita jääkiekkoaiheisia juhlarahoja – jo yhteensä viisi erilaista! Lue lisää
Kiehtovat erikoiseurot – onko sinulla jo nämä?

Kiehtovat erikoiseurot – onko sinulla jo nämä?

Kahden euron erikoislyönti on virallinen raha ja maksuväline siinä missä tavallisetkin käyttöeurot – mutta erikoisrahoja lyödään rajattu erä vain yhtenä vuonna. Hyvällä tuurilla harvinaisen ”erikoiskakkosen” voi saada vaihtorahana vaikka kaupan kassalta. Lue lisää