Yhdysvaltain tunnetuimman presidentin hopeadollari

Kennedy hopeadollarissa

Klassiset Yhdysvaltojen Hopeadollarit -kokoelma


 • Yhdysvaltain tunnetuin presidentti 90 % hopeaan ikuistettuna

 • Rajoitettu saatavuus

 • Tilaajalahjaksi uusi John F. Kennedy dollari (unc)

 • Toimitustakuu Klassiset Yhdysvaltojen Hopeadollarit -kokoelmalle

29,00 €
Kokoelma

Kuvaus

Tekniset tiedot

Lisätiedot

Kuvaus

Aitoja Kennedy-hopearahoja lyötiin 90 % hopeaan vain yhden vuoden ajan

Uuden mantereen hopearahat ovat aina olleet keräilijöiden erityisessä suosiossa – muutamat viimeisimmistä hopeadollareista on myyty loppuun heti julkistamisensa jälkeen. Samalla kiinnostus aiempiin hopealyönteihin on kasvanut entisestään.

Sinulla on nyt mahdollisuus varmistaa itsellesi arvostettu vuoden 1964 John F. Kennedy -hopeadollari. Saat asiantuntijan aidoksi varmistaman tavoitellun keräilyrahan tutustumishintaan 29 euroa. Saat tilaajalahjana vuoden 2015 JFK-dollarin (arvo 9,90 euroa) sekä lisäksi Suomen Moneta maksaa lähetyksen toimituskulut puolestasi!


John F. Kennedy -hopearaha on osa tarkkaan valittua ja harkiten rajattua Klassiset Yhdysvaltojen Hopeadollarit -kokoelmaa. Mukaan on päässyt kaksitoista uuden mantereen rahahistorian merkittävintä hopearahaa. Tilaamalla John F. Kennedy -hopearahan lunastat paikkasi tässä huomiota herättävässä kokoelmassa!

Maailman tunnetuin valuutta

Yhdysvaltain dollari on yksi merkittävimmistä maailmanvaluutoista. Aitoon hopeaan lyödyt dollarit ovat maailman tunnetuin ja todennäköisesti myös kaikkien aikojen suosituin keräilykohde. Uuden mantereen myrskyisän historian aikana on ehditty lyödä lukemattomia hopearahoja.

 • Klassiset Yhdysvaltojen Hopeadollarit -kokoelma tarjoaa keräilijälle valmiiksi rajatun kokonaisuuden. Täydelliseen kokoelmaan kuuluu täysi tusina hopeadollareita – ei yhtään enempää, eikä yhtään vähempää. Asiantuntijoiden valitsemat rahat muodostavat komean kokonaisuuden.

Yhdysvaltain hopeisten juhlarahojen lyönti pyörähti käyntiin vuosina 1892–93, kun Chicagossa järjestettiin maailmannäyttely, jonka kulujen kattamiseksi myytiin puolen dollarin Columbian Expo -hopearahoja. Kyseinen Kristoffer Kolumbuksen Santa Maria -purjealusta esittävä hopearaha valittiin itseoikeutetusti mukaan myös klassikkokokoelmaan.

Kokoelmaan valituista hopeadollareista mainittakoon myös Los Angelesin olympiaraha, maailmankuulu Walking Liberty sekä George Washington ja Peace Dollar ’21. Kaikki rahat toimitetaan aitoina ja alkuperäisinä – ja ikäänsä nähden erittäin hyväkuntoisina!

Oheistuotteet ilman eri veloitusta

Klassiset Yhdysvaltojen Hopeadollarit -kokoelman kerääjistä pidetään matkan varrella erityisen hyvää huolta. Jatkolähetysten mukana toimitetaan monia oheistuotteita – ilman eri veloitusta;

 • aitoustodistus taustatietoineen kullekin hopearahalle
 • edustava keräilykotelo (edun arvo 35 euroa)
 • kätevä keräilykansio (edun arvo 15 euroa).

Valmiiksi rajattu klassikkokokoelma on nopea ja vaivaton tapa perehtyä Yhdysvaltain tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin hopeadollareihin. Keräily on täysin turvallista, sillä kaikilla lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

Täydelliseen kokoelmaan kuuluu kaksitoista hopeadollaria, joiden hinnat vaihtelevat koon, hopeapitoisuuden, lyöntivuoden ja lyöntimäärän mukaan (+ toimituskulut 6,95 euroa / lähetys). Juhlarahat toimitetaan yksi kerrallaan noin kuukauden välein – sitoumuksetta suoraan kotiisi.

Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä. Kun tilaat nyt, saat ensimmäisen hopearahasi tutustumishintaan vain 29 eurolla!

Suomen Moneta maksaa ensimmäisen lähetyksen toimituskulut puolestasi.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 

Halkaisija: 30,6 mm
Paino: 12,5 g
Materiaali: 90 % hopeaa

Lisätiedot

Kokoelma

 

Tämä tuote on osa kokoelmaa. Saat tuotteen tutustumishintaan kokoelman keräilijän etuna. Seuraavat kokoelmaan kuuluvat tuotteet saat toimitustakuun turvin noin 4-6 viikon välein. Täydelliseen kokoelmaan kuuluu kaksitoista hopeadollaria, joiden hinnat vaihtelevat koon, hopeapitoisuuden, lyöntivuoden ja lyöntimäärän mukaan (+ toimituskulut 6,95 euroa / lähetys). Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä. 

Suomen Moneta maksaa ensimmäisen lähetyksen toimituskulut puolestasi.Kullakin lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

 • Saat jokaisen tuotteen mukana aitoustodistuksen, joka takaa tuotteen alkuperän ja korkean laadun.
 • Kokoelmien keräilijät saavat tyylikkään keräilykotelon ja kokoelman omistustodistuksen ilman eri veloitusta.
 • Tutustu tuotteisiin kaikessa rauhassa 14 päivän palautusoikeuden turvin. Voit jatkaa keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.
 • Keräilytuotteet toimitetaan kätevästi suoraan kotiin laskun kera (poikkeuksena kookkaat lähetykset tai uusi asiakassuhde).
 • Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa kaikissa keräilyyn liittyvissä asioissa.

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Tilaa

Paavo Nurmi -kokoelma

Paavo Nurmi -kokoelma

Tilaa

Paavo Nurmi -kokoelma

Kullatun Paavo Nurmi -mitalin myötä pääset mukaan upouuteen kokoelmaan, joka kertaa ”Lentävän suomalaisen” legendaarista uraa valokuvapainatusten siivittämänä.

Uusi suomalainen erikoiseuro: Eino Leino

Erikoiseurot-kokoelma

Uusi suomalainen erikoiseuro: Eino Leino 2 euroa vain 2 eurolla!

Uusi suomalainen erikoiseuro: Eino Leino

Erikoiseurot-kokoelma

 • Vuoden 2016 suomalainen erikoiseuro

 • Suomen kansallisrunoilijan kunniaksi

 • Nimellisarvon hinnalla: vain 2 euroa!

Suomen 10 markan kultaraha

Euroopan kulta-aarre -kokoelma

Euroopan kulta-aarre -kokoelma

Suomen 10 markan kultaraha

Euroopan kulta-aarre -kokoelma


 • Aitoa 90 % kultaa

 • Rajoitetusti saatavilla

 • Hinta vain 299 euroa (norm. 495 euroa)

Tapio Rautavaara -juhlalyönti

Maailman pienet kultarahat -kokelma

Tapio Rautavaara -juhlalyönti Maailman pienet kultarahat -kokelma

Tapio Rautavaara -juhlalyönti

Maailman pienet kultarahat -kokelma


 • Reissumiestä muistava raha vain 59 euroa

 • Kultapitoisuus 99,99 %

 • Toteutettu yhteistyössä Rautavaaran tyttärien kanssa