Koe nostalgiset hetket uudelleen

Lahden MM-hiihtoperintö -mitalikokoelma


  • Mitalia koristaa autenttinen valokuva vuoden 1926 MM-kisoista

  • Aito 24 karaatin kultaus

  • Kokoelmassa myös Lahden 2017 MM-hiihtojen virallinen kisaraha!

14,90 €
Kokoelma

Kuvaus

Lisätiedot

Kuvaus

Kertaa nyt Lahden kisahistoriaa kullattujen muistomitaleiden siivittämänä – autenttisten valokuvapainatusten kera

  • Saat ensimmäisen mitalin tutustumishintaan 14,90 euroa!

Kokoelman värikkääseen taittokansioon on varattu paikat sekä kullatuille mitaleille että Lahden kisarahalle. Lahden MM-hiihtoperintö -kokoelma tulvii tunnelmaa! Harvalla maalla on niin vahva hiihtohistoria kuin Suomella. Lahden MM-hiihtoperintö -kokoelman myötä voit kokea nostalgiset hetket uudelleen – ja nyt saat ensimmäisen mitalin tutustumishintaan!

  • Mitalia koristaa autenttinen valokuva vuoden 1926 MM-kisoista
  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Tutustumishinta 14,90 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi)
  • Taittokansiossa kiinnostavaa tietoa Lahden MM-kisahistoriasta
  • Lyöntimäärä on vain 5000 kappaletta / kuva-aihe
  • Kokoelman kerääjänä varmistat itsellesi myös Lahden 2017 MM-hiihtojen virallisen kisarahan!

Lahden pitkää MM-kisaperinnettä kunnioittava keräilykokoelma nostaa esiin kaikki seitsemän Salpausselän harjumaisemissa järjestettyä hiihdon MM-kisaa. Vuosien varrella hiihto- ja hyppytavat ovat muuttuneet, kisa-asut ja välineet kehittyneet ja järjestelyt monipuolistuneet. Kullattuja mitaleita koristavat autenttiset valokuvat heijastavat mielenkiintoisella tavalla kuluneita vuosikymmeniä, niin hiihtomaailmassa kuin muussakin yhteiskunnassa.

 

Kokoelman kerääjänä saat kokoelman seuraavat mitalit (kaikkiaan seitsemän) yksittäin noin kuukauden välein hintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Saat kullatut mitalit sitoumuksetta suoraan kotiisi ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Kokoelman päättää Lahden 2017 MM-hiihtojen virallinen kisaraha! Saat kuparinikkelisen rahan hintaan 5 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Kaikilla lähetyksillämme on 14 päivän palautusoikeus. Kokoelmaan kuuluvat keräilytuotteet ovat saatavilla vain Suomen Monetan kautta.

Lisätiedot

Kokoelman kerääjänä saat kokoelman seuraavat mitalit (kaikkiaan seitsemän) yksittäin noin kuukauden välein hintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Saat kullatut mitalit sitoumuksetta suoraan kotiisi ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Kokoelman päättää Lahden 2017 MM-hiihtojen virallinen kisaraha! Saat kuparinikkelisen rahan hintaan 5 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Kaikilla lähetyksillämme on 14 päivän palautusoikeus. Kokoelmaan kuuluvat keräilytuotteet ovat saatavilla vain Suomen Monetan kautta.

Tuotteesta kirjoitettua

Sami Jauhojärvi valmistautuu Lahden MM-kisoihin

Sami Jauhojärvi valmistautuu Lahden MM-kisoihin

Hiihdon MM-kilpailut järjestetään seitsemättä kertaa Lahdessa 22.2.–5.3.2017. Suomea on edustamassa muiden muassa Sami Jauhojärvi eli Musti, joka toi viimeksi Sotshin olympialaisista kotiin kultamitalin. Kyselimme Sami Jauhojärveltä, miten Lahden kisoihin valmistautuminen on sujunut. Lue lisää