Uusi

Lahden MM-hiihtoperintö –mitalikokoelma


 • Mitalia koristaa autenttinen valokuva vuoden 1926 MM-kisoista

 • Aito 24 karaatin kultaus

 • Kokoelman kerääjänä varmistat itsellesi myös Lahden 2017 MM-hiihtojen virallisen kisarahan!

14,90 €
Kokoelma

Kuvaus

Lisätiedot

Kuvaus

Lahden MM-hiihtoperintö – upouusi mitalikokoelma!

 

Lahti isännöi hiihdon MM-kisoja nyt jo seitsemättä kertaa. Kertaa nyt Lahden kisahistoriaa kullattujen muistomitaleiden siivittämänä – autenttisten valokuvapainatusten kera.

 • Saat ensimmäisen mitalin tutustumishintaan 14,90 euroa!

Kokoelman värikkääseen taittokansioon on varattu paikat sekä kullatuille mitaleille että Lahden kisarahalle. Uusi komea kokonaisuus kiinnostaa monia, joten tee tilauksesi saman tien. Lahden MM-hiihtoperintö -kokoelma tulvii tunnelmaa! Harvalla maalla on niin vahva hiihtohistoria kuin Suomella. Kotiyleisön tuella urheilijamme ovat saavuttaneet Lahdessa suuria ja sinivalkoista menestystä odotetaan tänäkin vuonna.

 

Upouuden Lahden MM-hiihtoperintö -kokoelman myötä voit kokea nostalgiset hetket uudelleen – ja nyt saat ensimmäisen mitalin tutustumishintaan!

 • Mitalia koristaa autenttinen valokuva vuoden 1926 MM-kisoista
 • Aito 24 karaatin kultaus
 • Tutustumishinta 14,90 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi)
 • Taittokansiossa kiinnostavaa tietoa Lahden MM-kisahistoriasta
 • Lyöntimäärä on vain 5000 kappaletta / kuva-aihe
 • Kokoelman kerääjänä varmistat itsellesi myös Lahden 2017 MM-hiihtojen virallisen kisarahan!

Lahden pitkää MM-kisaperinnettä kunnioittava keräilykokoelma nostaa esiin kaikki seitsemän Salpausselän harjumaisemissa järjestettyä hiihdon MM-kisaa. Vuosien varrella hiihto- ja hyppytavat ovat muuttuneet, kisa-asut ja välineet kehittyneet ja järjestelyt monipuolistuneet. Kullattuja mitaleita koristavat autenttiset valokuvat heijastavat mielenkiintoisella tavalla kuluneita vuosikymmeniä, niin hiihtomaailmassa kuin muussakin yhteiskunnassa.

 

Kokoelman kerääjänä saat kokoelman seuraavat mitalit (kaikkiaan seitsemän) yksittäin noin kuukauden välein hintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Saat kullatut mitalit sitoumuksetta suoraan kotiisi ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Kokoelman päättää Lahden 2017 MM-hiihtojen virallinen kisaraha! Saat kuparinikkelisen rahan hintaan 5 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Kaikilla lähetyksillämme on 14 päivän palautusoikeus. Kokoelmaan kuuluvat keräilytuotteet ovat saatavilla vain Suomen Monetan kautta.

Lisätiedot

Kokoelman kerääjänä saat kokoelman seuraavat mitalit (kaikkiaan seitsemän) yksittäin noin kuukauden välein hintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Saat kullatut mitalit sitoumuksetta suoraan kotiisi ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Kokoelman päättää Lahden 2017 MM-hiihtojen virallinen kisaraha! Saat kuparinikkelisen rahan hintaan 5 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Kaikilla lähetyksillämme on 14 päivän palautusoikeus. Kokoelmaan kuuluvat keräilytuotteet ovat saatavilla vain Suomen Monetan kautta. Täysin uusi kokoelma saa keräilijät liikkeelle, joten toimi heti. Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä.

Tuotteesta kirjoitettua

Sami Jauhojärvi valmistautuu Lahden MM-kisoihin

Sami Jauhojärvi valmistautuu Lahden MM-kisoihin

Hiihdon MM-kilpailut järjestetään seitsemättä kertaa Lahdessa 22.2.–5.3.2017. Suomea on edustamassa muiden muassa Sami Jauhojärvi eli Musti, joka toi viimeksi Sotshin olympialaisista kotiin kultamitalin. Kyselimme Sami Jauhojärveltä, miten Lahden kisoihin valmistautuminen on sujunut. Lue lisää

Saattaisit olla kiinnostunut myös

C.G.E. Mannerheim-muistomitali

Mannerheim-kokoelma

Mannerheim – Sankarien johtaja Talvisodassa taistelleiden sankariemme johtaja C.G.E. Mannerheim ikuistettuna kullattuun muistomitaliin

C.G.E. Mannerheim-muistomitali

Mannerheim-kokoelma


 • Tyylikäs muistomitali aidolla 24 karaatin kultauksella

 • Kuva-aiheena Mannerheimin muotokuva ja Mannerheim-risti

Itsenäinen Suomi 100 vuotta

Suomalaiset juhlarahat -kokoelma

Suomalaiset juhlarahat -kokoelma

Itsenäinen Suomi 100 vuotta

Suomalaiset juhlarahat -kokoelma


 • Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaraha

 • Toimitustakuu juhlavuoden uutuuksille

 • Lyöntimäärä vain 10 000 kappaletta – tilaa heti!