Presidenttimitalit-kokoelma

Rauhanobelisti Martti Ahtisaari

Presidenttimitalit-kokoelma


 • Kaikki presidenttimme tutuiksi 

 • Vain 1000 juhlalyöntiä

 • Suomalaista käsityötä

99,00 €
Kokoelma

Kuvaus

Tekniset tiedot

Lisätiedot

Kuvaus

Presidentti ja rauhannobelisti


Martti Ahtisaari tuli presidenttipeliin huippudiplomatian piiristä ja palasi siihen sulavasti kautensa päätyttyä. Kotimaassa hänet muistetaan kansanomaisena presidenttinä, joka kiersi uskollisesti maakuntamatkoilla kansan ääntä kuulemassa.

 • Kuvanveistäjä Heikki Häiväoja suunnitteli Ahtisaaren presidenttimitalin Mitalitaiteen Killalle vuonna 1994. Etusivulla on Ahtisaaren kasvokuva ja takasivulla Suomi osana palapelimäistä Euroopan karttaa. Suomihan liittyi Ahtisaaren presidenttikaudella Euroopan Unioniin.

Presidenttisarjan mitaleita on lyöty vuodesta 1967 lähtien aina presidentin vaihduttua. Suomen juhlavuoden kunniaksi Mitalitaiteen kilta ja Suomen Moneta solmivat yhteistyösopimuksen, joka toi arvostetut mitalit uudelleen tuotantoon. Kaikki juhlavuoden presidenttimitalit on lyöty Suomessa alkuperäisiä työkaluja käyttäen ja kunkin mitalin lyöntimäärä on rajoitettu tuhanteen (1000) kappaleeseen.


Juhlavuoden kokoelma
Ahtisaari-mitalisi myötä saat toimitustakuun muillekin presidenttimitaleille. Ne toimitetaan sinulle jatkossa yksitellen suoraan kotiisi noin kuukauden välein hintaan 99 euroa + toimituskulut 6,95 euroa (poikkeuksena uusin Niinistö-mitali hintaan 129 euroa). Jokaisen lähetyksen mukana saat aitoustodistuksen ja tiivistä taustatietoa presidenteistä. Kokoelmasi edetessä saat presidenttimitaleille tyylikkään keräilykotelon – ilman eri veloitusta.

 

Keräilysi on turvallista, sillä mitaleilla on 14 vrk palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Täydellisessä kokoelmassa on oma nimikkomitali Suomen jokaiselle kahdelletoista presidentille.

 

Huomaa: Rajoitetun lyöntimäärän vuoksi kokoelmaan voidaan ottaa vain tietty määrä keräilijöitä. Varmista siis paikkasi viivyttelemättä. Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä, joten toimi heti!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot:
Paino: n. 414 g
Halkaisija: 72 mm
Materilaai: Pronssi
Suunnittelija: Heikki Häiveoja

Lisätiedot

Presidenttimitaleita on lyöty 60-luvulta lähtien aina presidentin vaihduttua. Suomen juhlavuoden kunniaksi Mitalitaiteen kilta ja Suomen Moneta solmivat yhteistyösopimuksen, joka toi arvostetut mitalit uudelleen tuotantoon. Kaikki presidenttisarjan mitalit lyödään Suomessa alkuperäisiä työkaluja käyttäen ja kunkin pronssimitalin lyöntimäärä on rajoitettu tuhanteen (1000) kappaleeseen.

Saattaisit olla kiinnostunut myös

100-vuotiaan Suomen rahasarja

Suomen rahasarjojen kestotilaus

Suomen rahasarjojen kestotilaus

100-vuotiaan Suomen rahasarja

Suomen rahasarjojen kestotilaus

 • Suomen rahasarja 2017/II BU

 • Sisältää molemmat vuoden 2017 suomalaiset erikoiseurot!

 • Kätevä kestotilaus tuleville rahasarjoille

Itsenäinen Suomi 100 vuotta -erikoiseuro

Suomen erikoiseurot -kokoelma

Suomen erikoiseurot -kokoelma

Itsenäinen Suomi 100 vuotta -erikoiseuro

Suomen erikoiseurot -kokoelma


 • Suomen juhlavuoden erikoiseuro

 • Vuoden 2017 kysytyimpiä lyöntejä

 • Saat erikoiseuron pelkän nimellisarvon hinnalla (2 euroa + toimituskulut) 

Tyylikäs Mannerheim-uutuus

Vapautemme sankarit -kokoelma

Vapautemme sankarit -kokoelma

Tyylikäs Mannerheim-uutuus

Vapautemme sankarit -kokoelma


 • Kuva-aiheet pohjautuvat sodanaikaisiin valokuviin 

 • Suomalaista käsityötä Kultakeskus Oy:ltä 

 • Sotiemme Veteraanien tukituote