Ruusukullattu Paavo Nurmi -raha vain 9,90 eurolla!

”Lentävä suomalainen” kullatussa juhlarahassa

Turussa 13.6.1897 syntynyt Paavo Johannes Nurmi juoksi kilpaurallaan yhdeksän olympiakultaa ja kolme hopeaa. Kaudella 1923 Nurmella oli maailmanennätykset maililla, 5 000 metrillä ja 10 000 metrillä – kukaan ei ole vieläkään yltänyt samaan.

 • Ruusukullattuun juhlarahaan on kuvattu Paavo Nurmi Antwerpenissa. Elisabeth II:n muotokuva viittaa rahan julkaisijaan, Niuen saarivaltioon. Kansainvälisen juhlarahan kääntöpuolella on Nurmen tuttu profiilikuva.
 • ”Lentävää suomalaista” kunnioittavan juhlarahan hinta on sinulle vain 9,90 euroa (Suomen Moneta maksaa toimituskulut puolestasi). Tilauksesi myötä lunastat paikkasi uudessa Paavo Nurmi -mitalikokoelmassa.

Voittoisilla Amerikan-kiertueillaan Paavo Nurmi teki itsenäistä Suomea tunnetuksi paremmin kuin kukaan muu. Kilpauransa jälkeen hänet nähtiin vielä Helsingin olympialaisten soihdunkantajana 1952. Sinulle tarjoutuu nyt tilaisuus kokea ”Lentävän suomalaisen” huippuhetket uudelleen!

Hinta: 9,90 euroa

Tilaa

 1. Suomen Monetan yleiset maksu- ja toimitusehdot

  Hyväksymällä nämä toimitusehdot tilaaja vakuuttaa antamansa asiakastiedot oikeiksi ja olevansa antamiensa tietojen mukainen täysi-ikäinen henkilö. 

  • Tuotteen tilaaminen on sopimus, josta syntyy asiakkaalle maksuvelvollisuus.
  • Toimitamme tuotteita vain 18 vuotta täyttäneille asiakkaille. 

  Toimituskulut

  • Hintoihin lisätään toimituskulut 4,95 €, 6,95 € tai 7,95 €. Toimituskulun määrä tai mahdollinen kuluttomuus selviää tuotteen tiedoista.

  Peruutus- ja palautusoikeus

  Arvonlisävero

  • Arvonlisävero määräytyy tuotekohtaisesti. Näet veron määrän ostoskorissa ja tuotteen mukana tulevalla laskulla/lähetteellä.

  Maksutavat

  • Luottokortit – Luottokortit MasterCard ja Visa käyvät maksuvälineenä. Maksu tapahtuu DIBS-maksupalvelujen SSL-suojatulla maksulomakkeella. Maksukortin tietoja käsittelee vain DIBS-maksupalvelut. Luottokorttiasi veloitetaan vasta, kun tuotteet lähetetään varastostamme.
  • Lasku – Lasku lähetetään tuotteiden mukana. Laskulla on 10 päivän maksuaika. Pidätämme oikeuden toimittaa postiennakolla hyvin arvokkaat lähetykset sekä silloin kun on kyseessä uusi asiakas.
   Veloitamme 5 euron kulut mahdollisesta huomautuslaskusta. Mikäli asiakas laiminlyö sovitun maksuerän suorittamisen eräpäivään mennessä, on Suomen Monetalla oikeus vaatia koko jäljellä oleva velka maksettavaksi 14 päivän kuluttua eräpäivästä.

  Toimitusaika

  • Tuotteidemme toimitusaika on 2 - 3 viikkoa.
  • Tilaukseen sisältyvät tuotteet voidaan toimittaa erillisissä lähetyksissä. 

  Toimitukset ulkomaille/International deliveries

  • Toimitamme tuotteita ainostaan Suomeen./Vi levererar endast till adresser i Finland./We deliver products only to addresses in Finland.

  Tilaussopimusasiat

  • Tilaussopimusten peruutukset, purkamiset sekä laskuihin liittyvät tiedustelut, puh: 09 4770 2167
  • Jos tilaussopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Pakolliset kentät *

Kuvaus

Mitalikokoelmassa valokuvapainatus ja 24 karaatin kultaus

Jatkossa saat kullattuja Paavo Nurmi -mitaleita yksitellen noin kuukauden välein hintaan 19,90 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. Mitalit kertaavat Nurmen legendaarista juoksu-uraa näyttävien valokuvapainatusten avulla.

 • Myöhemmin saat kokoelmallesi kätevän keräilykansion – ilman eri veloitusta! Kansiossa on omat paikkansa sekä juhlarahalle että kuudelle mitalille.

Kullakin lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Osa kokoelman tuotosta ohjataan Nurmen urheiluperintöä kunnioittavien Paavo Nurmi Games -yleisurheilukisojen tukemiseen.

Rajoitetun lyöntimäärän vuoksi kokoelmaan voidaan ottaa vaan tietty määrä kerääjiä. Toimi heti, sillä tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä.

Lisätiedot

Juhlarahan tekniset tiedot

Lyöntivuosi: 2013
Nimellisarvo: 1 NZ$
Lyöntimaa: Niue
Paino: 31 grammaa
Halkaisija: 41 mm
Materiaali: Kuparinikkeli (CuNi 75/25), ruusukultaus (24 karaattia)
Enimmäislyöntimäärä: 30 000 kappaletta
Lyöntilaatu: BU
Arvopuoli: Paavo Nurmen profiilikuva
Tunnuspuoli: Nurmen maaliintulo Antwerpenissa, Elisabeth II:n muotokuva

 

Mitaleiden tekniset tiedot

Lyöntivuosi: 2016
Paino: 19 grammaa
Halkaisija: 33 mm
Materiaali: CuNi + kultaus (24 karaattia)
Enimmäislyöntimäärä: 10 000 kpl / kuva-aihe
Yhteinen puoli: Paavo Nurmi, 9 olympiakultaa, 3 olympiahopeaa
Kääntöpuoli: Valokuvia Nurmen saavutuksista (kuusi erilaista)