Kuninkaalle vihdoin oma harkko! Suomalaisen urheilun huippuhetket -kokoelma

Kuninkaalle vihdoin oma harkko!

Suomalaisen urheilun huippuhetket -kokoelma


  • Saatavilla ensimmäistä kertaa

  • 24 karaatin kultaus

  • Tutustumishinta 19,90€

19,90 €
Kokoelma

Kuvaus

Tekniset tiedot

Lisätiedot

Kuvaus

Jari Litmanen – Suomen kaikkien aikojen kymppi

Olemalla nopea pääset ensimmäisten joukossa varmistamaan Kuningas Litmasen kullatun harkon.Rajoitettu saatavuus – harkot toimitetaan tilausjärjestyksessä. Saat uutuusharkon vain Suomen Monetan kautta!

Suomen kaikkien aikojen jalkapalloilija, Jari Litmanen, on vihdoin saanut kunniakseen myös kullatun keräilyharkon. ”Litti” voitti urallaan mm. Mestarien liigan, pelasi eniten maaotteluita ja teki eniten maaleja Suomi-paidassa. Suomalaislegenda keräsi kunnioitusta myös ulkomailla, ja esimerkiksi Hollannissa on nykyisin yli 1500 Jaria.

Sinä voit nyt saada Jari Litmanen -keräilyharkon tutustumishintaan vain 19,90 eurolla (Suomen Moneta maksaa toimituskulut). Samalla lunastat paikkasi Suomalaisen urheilun huippuhetket -kokoelmassa. Aidon 24 karaatin kultauksen saaneet keräilyharkot nostavat esiin nostalgisia muistoja ja ajankohtaisia sinivalkoisia saavutuksia monesta eri näkökulmasta katsottuna.

  • Kaikkien aikojen suomalaisjalkapalloilija!
  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Tutustumishinta 19,90 euroa
  • Valmistettu yhteistyössä Jari Litmasen kanssa
  • Toimitustakuu myös muille Suomalaisen urheilun huippuhetket -kokoelman keräilyharkoille

Toimitustakuu sporttiselle kokoelmalle

Tilauksesi myötä lunastat paikkasi Suomalaisen urheilun huippuhetket -kokoelman keräilijänä. Saat jatkossa 24 karaatin kultauksella viimeisteltyjä urheiluharkkoja noin kuukauden välein hintaan 32,50 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Valmistaja: Suomen Moneta
Metalli: Pronssi; 24 karaatin kultaus
Laatu: Semi-proof
Mitat: 50,3 x 29,4 mm
Paino: 25 g
Lyöntimäärä: 10 000 kpl (max)

Lisätiedot

Kokoelmassa nousevat esiin mm. Teemu Selänne, Matti Nykänen, legendaariset  Paavo Nurmi ja Lasse Viren ja moninkertainen paralympiavoittaja Leo-Pekka Tähti – muita urheilutähtiä ja lupaavia tulokkaita unohtamatta. Keräilyharkot on valmistettu yhteistyössä Suomen Olympiakomitean ja Urheilijayhdistyksen kanssa ja harkkojen tuotosta ohjataan osa suomalaisen urheilun tukemiseen.

Kolmannen lähetyksen mukana saat ilman eri veloitusta edustavan keräilykotelon, jossa harkkosi säilyvät hyvässä järjestyksessä.
Tilauksesi on täysin turvallinen, sillä lähetyksillä on aina täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

Kullatuilla keräilyharkoilla on rajoitettu lyöntimäärä, joten toimituksia ei voida taata kaikille. Nyt jos koskaan kannattaa varmistaa paikkansa kokoelman kerääjänä: toimitustakuun myötä tiedät saavasi myös tulevat keräilyharkot – kysynnän määrästä riippumatta.

Saattaisit olla kiinnostunut myös