Näyttävä Talvisota-pronssimitali

Kunnianosoitus vapautemme puolesta taistelleille

Suomi ajautui talvisotaan marraskuussa 1939 ja joutui taistelemaan Neuvostoliiton musertavaa ylivoimaa vastaan. Sankareidemme ansiosta itsenäisyytemme säilyi ja nyt saammekin juhlia Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä. Vapautemme puolesta taistelleet sankarit on koottu komeaan pronssimitaliin, joka nostaa veteraaniemme saavutukset esiin arvolleen sopivasti.

 • Tutustumishinta 19,90 euroa
 • Kuva-aiheet pohjautuvat sodanaikaisiin valokuviin
 • Suomalaista käsityötä Kultakeskus Oy:ltä
 • Sotiemme Veteraanien tukituote

 

 Vapautemme sankarit

Tilaa

 1. Suomen Monetan yleiset maksu- ja toimitusehdot

  Hyväksymällä nämä toimitusehdot tilaaja vakuuttaa antamansa asiakastiedot oikeiksi ja olevansa antamiensa tietojen mukainen täysi-ikäinen henkilö. 

  • Tuotteen tilaaminen on sopimus, josta syntyy asiakkaalle maksuvelvollisuus.
  • Toimitamme tuotteita vain 18 vuotta täyttäneille asiakkaille. 

  Toimituskulut

  • Hintoihin lisätään toimituskulut 4,95 €, 6,95 € tai 7,95 €. Toimituskulun määrä tai mahdollinen kuluttomuus selviää tuotteen tiedoista.

  Peruutus- ja palautusoikeus

  Arvonlisävero

  • Arvonlisävero määräytyy tuotekohtaisesti. Näet veron määrän ostoskorissa ja tuotteen mukana tulevalla laskulla/lähetteellä.

  Maksutavat

  • Luottokortit – Luottokortit MasterCard ja Visa käyvät maksuvälineenä. Maksu tapahtuu DIBS-maksupalvelujen SSL-suojatulla maksulomakkeella. Maksukortin tietoja käsittelee vain DIBS-maksupalvelut. Luottokorttiasi veloitetaan vasta, kun tuotteet lähetetään varastostamme.
  • Lasku – Lasku lähetetään tuotteiden mukana. Laskulla on 10 päivän maksuaika. Pidätämme oikeuden toimittaa postiennakolla hyvin arvokkaat lähetykset sekä silloin kun on kyseessä uusi asiakas.
   Veloitamme 5 euron kulut mahdollisesta huomautuslaskusta. Mikäli asiakas laiminlyö sovitun maksuerän suorittamisen eräpäivään mennessä, on Suomen Monetalla oikeus vaatia koko jäljellä oleva velka maksettavaksi 14 päivän kuluttua eräpäivästä.

  Toimitusaika

  • Tuotteidemme toimitusaika on 2 - 3 viikkoa.
  • Tilaukseen sisältyvät tuotteet voidaan toimittaa erillisissä lähetyksissä. 

  Toimitukset ulkomaille/International deliveries

  • Toimitamme tuotteita ainostaan Suomeen./Vi levererar endast till adresser i Finland./We deliver products only to addresses in Finland.

  Tilaussopimusasiat

  • Tilaussopimusten peruutukset, purkamiset sekä laskuihin liittyvät tiedustelut, puh: 09 4770 2167
  • Jos tilaussopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Pakolliset kentät *

Kuvaus

Talvisota torjuntavoittoineen oli tärkeä maamme itsenäisyydelle, mutta suomalaiset joutuivat tarttumaan aseisiin vielä senkin jälkeen. Jatkosota ja sitä seurannut Lapin sota vaativat myös urhoollisuutta, niin rintamalla kuin kotioloissakin. Tilaamalla Talvisota-mitalin saat toimitustakuun myös muille Vapautemme sankarit -kokoelman pronssimitalille. Kokoelma kertaa toisen maailmansodan aikaisia tapahtumia suomalaissilmin yhdeksän tyylikkään pronssilyönnin avulla. Jokaisesta kokoelman mitalista lahjoitetaan euro Sotiemme Veteraanien kautta vapautemme puolesta taistelleille.

 

Mitalien kuva-aiheet ovat lähtöisin sodanajan kuva-arkistoista. Kultakeskus Oy:n yksitellen käsityönä valmistamien mitaleiden korkea reliefi nostaa kuva-aiheet ja sitä kautta maamme itsenäisyyden kannalta elintärkeät tapahtumat arvokkaasti esiin. Mitalit toimitetaan Sinulle noin kuukauden välein hintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) ja jatkat niiden keräilyä niin kauan, kuin itse haluat. Keräilysi on siis paitsi helppoa, myös turvallista ja vaivatonta!

Lisätiedot

Tekniset tiedot

halkaisija: 45 mm
paino: n. 39,5 g
lyöntimäärä: 10 000 kpl