Oy Nordic Moneta Ab (Suomen Moneta) myy ja markkinoi keräilyrahoja ja -mitaleita Suomessa

Nordic Moneta auttaa keräilijäksi ryhtyvää asiakasta muodostamaan oman kokoelmansa. Moneta tarjoaa asiakkailleen kattavaa palvelua: tarjolla on osaavaa asiakaspalvelua puhelimitse, tuote taustatietoineen toimitetaan postitse kotiin, tuotteen aitous taataan ja lähetykseen sisältyy usein myös keräilykotelo. Tuotteilla on aina täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Samlerhuset-konsernin tytäryhtiönä Nordic Moneta hyödyntää kansainvälistä yhteistyöverkostoaan ja on tiiviissä yhteydessä Euroopan ja muun maailman tärkeimpiin rahapajoihin. Asiantuntijat ostavat Monetalle historiallisia rahoja erilaisilta messuilta ja huutokaupoista ympäri maailman.

Nordic Moneta ostaa juhlarahat Suomen Rahapaja Oy:ltä markkinahintaan ja myy ne eteenpäin. Valtiovarainministeriö julkaisee Suomessa yleensä 2-4 juhlarahaa vuosittain. Suomen Moneta toimittaa suomalaisille asiakkailleen myös muiden maiden juhlarahoja. Kansallisten ja kansainvälisten juhlarahojen lisäksi Nordic Moneta myy historiallisia rahoja, rahasarjoja sekä raha- ja mitalikirjeitä.